GVAV Triathlon

Bestelronde clubkleding 2015

Jaarlijks organiseren we een mogelijkheid om onze mooie GVAV-clubkleding aan te schaffen en/of om je kast aan te vullen met kledingstukken die je nog niet hebt of inmiddels aan vervanging toe zijn.
Ervaring leert inmiddels dat we rekening moeten houden met minimaal twee maanden levertijd na het plaatsen van de bestelling. Daarom starten we nu met het passen en bestellen.
De kledingstukken gaan vervolgens in productie als er minimaal 10 van elk kledingstuk besteld wordt.

De pasavond is woensdagavond 4 februari aansluitend aan de looptraining in het clubhuis.

Wat kun je bestellen? (ovb)

Fietsen
Fietsshirt korte mouw en koersbroek (kort), been- en armstukken, windvest, fietsjas lange mouw (2 soorten)
Lopen
Running tight (kort en lang) en singlet, loopjasje
Schaatsen
Schaatspak
Wedstrijd
Trisuit (dames en heren)
Algemeen
T-shirt (dames en heren)
 
Passen
Er is één pasavond en die wordt gehouden op woensdagavond 4 februari aansluitend aan de looptraining in het clubhuis. Matong zal met diverse maten van de bovengenoemde kleding aanwezig zijn. Mocht je wel willen passen en niet in de gelegenheid zijn op deze avond dan kun je uiteraard clubgenoten vragen die reeds in het bezit zijn van de kleding en eenzelfde maat hebben.
 
Bestelprocedure
Tijdens de pasavond zijn (definitieve) bestellijsten aanwezig om ter plekke je bestelling door te geven. Deze wordt ook via mail nog verzonden. Hierop staan de bovengenoemde kledingstukken met de prijzen vermeld.
Tot 18 februari kun je de bestellijst invullen en retour sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op de training inleveren bij Janet ten Kate.