GVAV Triathlon

Aanmelding divisieteams 2016

Het seizoen is nog maar net afgelopen, maar de voorbereidingen voor komend jaar zijn al
gestart. Ook komend seizoen zullen we weer met verschillende teams deelnemen aan de divisiewedstrijden.
 
Het zijn wedstrijden die je wel zelf aflegt, maar het teamresultaat telt. Een team bestaat per wedstrijd uit 4 personen (eredivisie 5) waarvan er 3 (eredivisie 4) meetellen als resultaat (er zijn uitzonderingen per wedstrijd). Deze wedstrijden worden als uitdagend, gezellig, betrokken en bovenal supergaaf bevonden.
 
Ook dit jaar zijn we weer op zoek naar leden die onze divisieteams willen aanvullen. Heb je dan ook interesse om komend seizoen te starten in een divisieteam, meldt je dan aan vóór 23 december via aanmeldingDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Vermeld daarin kort, indien mogelijk, jou beste prestatie in een 1/8 en 1/4 triathlon, zodat wij een goed beeld van je hebben en een juiste teamsamenstelling kunnen maken.
 
De definitieve teamsamenstellingen zullen na overleg tussen de teamcaptains worden gemaakt en worden zo spoedig mogelijk na de sluitingsdatum gecommuniceerd met de betrokkenen.
 
Mocht je meer inhoudelijke informatie willen over hoe de divisiewedstrijden werken en ook alvast zien waar alle wedstrijden plaatsvinden, kijk dan even op de site van de NTB. En neem dan ook even een kijkje op onze divisiesite; www.triteamgroningen.nl