GVAV Triathlon

Speedman spektakel

De organisatie van de Speedman heeft even een paar dagen nodig gehad om bij te komen, vandaar dat dit berichtje even op zich heeft laten wachten. Het zal jullie vast niet ontgaan zijn: afgelopen zondag vond de Runnersworld Speedman triathlon plaats bij Kardinge.

Er was heel veel rood-blauw te vinden onder de deelnemers: in bijna alles series werd GVAV vertegenwoordigd (zelfs op het NSK) met heel veel mooie prestaties. De deelnemende cursisten zijn allemaal gefinished: Gefeliciteerd en geniet van deze prestatie!

Astrid Wijnsma en Erik Schröder werden respectievelijk 3e en 2e op de kwartafstand. Niels grote Beverborg maakte een dubbelslag: overall 2e op de 1/8e + 2e op het NSK.

De dames van Triteam Groningen 3 gooiden hoge ogen in de 2e divisie competitie: Nicole Clerx won deze thuiswedstrijd en het dames Triteam Groningen 3 zetten ook de beste teamprestatie neer. Hiermee hebben ze de hegemonie van Hellas 3 verbroken en staan ze 2e in het tussenklassement. De heren van Triteam Groningen 3 en Triteam Groningen 4 consolideerden de 10e en 18e plek in het tussenklassement.

Naast de deelnemers waren er ook heel wat GVAV-ers aanwezig als vrijwilligers. Dit team werd dit jaar versterkt door Tritanen, leden van Dijkmansport en studenten van het Noorderpoort College. Allemaal bedankt voor jullie inzet! Zonder jullie kan de Speedman niet georganiseerd worden.

Beleef zondag nog een keer via de onderstaande foto's van Simon, lees het blog van Jorinde op triteamgroningen.nl en bekijk de OOGtv reportage op youtube.

 

uitslagen | Foto's van Simon Blaauw | website Speedman | website triteamgroningen