GVAV Triathlon

Spinningtraining 2016-2017

In de winter kun je als fietser, wielrenner of mountain- biker niet zo heel veel. De wegen zijn glad, de dagen zijn kort en de temperatuur nodigt ook niet uit voor een ritje door het Hogeland.

Bij Dijkmansport kun je ook deze winter weer terecht om je fietsconditie op peil te houden, of zelfs je prestatieniveau nog wat te verbeteren. Als je bij ons ‘Overwintert op de spinning fiets’,kun je spinninglessen volgen waarbij je stap-voor-stap werkt aan een betere fietstechniek, meer kracht en meer sprintvermogen.

De muziek is afwisselend en ondersteunend voor de training, de sfeer in de les is ontspannen, maar ook motiverend. Voor dit seizoen zijn er een aantal veranderingen waarmee het programma nog beter wordt:
Zo is er een mogelijkheid om naast de spinning- trainingen specieke krachttrainingsprogramma’s te volgen voor wielrenners en komen er meer spinningsuren op het rooster op gunstige momenten.

Voorgaande jaren gaf een groot aantal deelnemers (rond de 75%) al aan harder te zijn gaan fietsen na het volgen van het spinningprogramma. Komend seizoen hebben we de beschikking over apparatuur waarmee we dit ook in de praktijk kunnen testen. Zo kunnen we het resultaat ook inzichtelijk maken!

Ook dit jaar doen we aan de kwaliteit van de opbouw, de instructeurs en de muziekkeuze geen concessies. voor de kosten,  het rooster en meer info: zie hier.