GVAV Triathlon

Nieuwe kledingronde en pasavond!

Woensdag 25 januari is de jaarlijkse kledingpasavond voor het passen en bestellen van je GVAV-outfit voor het seizoen 2017. Na de looptraining kun je in het clubhuis diverse kledingstukken van Matong passen. Verkrijgbaar zijn onder andere fiets- en loopkleding, jasjes, shirts en triathlonsuits. Mocht je wel willen passen en niet in de gelegenheid zijn op deze avond, dan kun je ook je clubgenoten vragen die reeds in het bezit zijn van de kleding en eenzelfde maat hebben. 
 
We hopen dat de levering in april kan plaatsvinden. Let op, 2017 zal de laatste ronde zijn van deze kledinglijn! Voordat een artikel in bestelling genomen wordt dient er een bepaalde minimum hoeveelheid (10 stuks) afgenomen te worden. Tegen meerprijs is het ook mogelijk om minder dan 10 stuks te bestellen. Op de bestellijst staan beide prijzen vermeld. 
 
Hier vind je de actuele bestellijst. Deze zijn ook beschikbaar tijdens de pasavond om ter plekke je bestelling door te geven. Tot 8 februari kun je de bestellijst invullen en retour sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op de training inleveren bij Janet ten Kate.