GVAV Triathlon

Trainingsdag 2017

Zaterdag 13 mei is er weer de “Trainingsdag”. Een hele dag aan trainingen, workshops en lezingen, om je kort voor het seizoen net dat beetje extra te geven. Opgeven kan via het aanmeldformulier.

 

Het programma van de dag:

Wat Hoelaat Wie? Waar?
Zwemmen 08.00-09.00 o.l.v. Rik op 't Veld en Jacob Helperbad
Masterclass OW 09.30-10.15 o.l.v. Rik op 't Veld Kantine Helperbad
OW in de praktijk 10.45-11.15 o.l.v. Rik op 't Veld Hoornse Plas
American Lunch 11.45-12.30 Kantine Atletiekbaan
Loopclinic 12.45-13.45 o.l.v. Sybren Mulder Atletiekbaan
Wisselclinic 14.00-15.00 o.l.v. Anton & Rutger Locatie NOTK

Zwemmen

De ochtend staat in het teken van het zwemmen. Rik op ‘t Veld is voormalig wereldtopper in het Lifesaving, een sport oorspronkelijk uit Australië, waar zee, strand, zwemmen, kano’s en hindernissen met elkaar worden gecombineerd. Hij is daarnaast zwemtrainer van Nederlandse toppers en coach bij Squadra, winnaar van de Eredivisie Triathlon. Zijn expertise ligt vooral op het open water zwemmen.

Hij zal de zwemtraining verzorgen, daarna ons bijpraten over de tips and tricks van de strandstart en het OW (zee-) zwemmen. Als het weer het toelaat gaan we dat daarna nog toepassen in de Hoornse Plas.

 

Lunchen

De Lunch is een “ American” one. De Accie verzorgt drinken en soep, daarnaast rekenen we op jullie om zelf iets mee te nemen. Maak je een salade, zorg je voor brood of heb je een ander briljant idee? Geef het aan bij je aanmelding!

 

Hardlopen

Na de lunch geeft Sybren Mulder, hardlooptrainer bij Team4Mijl een clinic over looptechniek. Hoe zorg ik voor net dat beetje extra bij het lopen, en waar moet ik op letten?

Sybren is zelf oud 800m-loper en oud-winnaar van onder andere de Plantsoenloop.

Wisselen

De laatste clinic is gericht op dat (soms) vergeten onderdeel; de wissel. Tijdens deze clinic geven de 2 wisselkoningen uit ons Eredivisieteam (Anton en Rutger van Tritanium) hun geheimen hoe zij zo snel door de wisselzones heen komen. Voor deze wissel is het wel handig dat je jouw fiets bij je hebt...