GVAV Triathlon

Inschrijven divisieteams 2018

Het triathlonseizoen is net afgelopen, maar wij kijken voor de divisies alvast naar volgend jaar. Wil jij volgend jaar ook (of weer) meedoen in een divisieteam met Triteam Groningen, geef je dan nu op via het inschrijfformulier! De wedstrijdkalender voor alle divisies wordt pas op 18 november bekend gemaakt, maar we moeten vóór 20 oktober onze teams al inschrijven.

De divisies is het in competitieverband strijden als club tegen andere teams. Triteam Groningen bestaat uit een samensmelting van GVAV en Tritanium, zo zetten we Groningen goed op de kaart. Teams staan onder leiding van een teamcaptain. Iedereen traint op zijn eigen manier, maar er worden wel met regelmaat teamtrainingen georganiseerd om samen te trainen. 
We zijn goed vertegenwoordigd op verschillende niveaus. Van het hoogste eredivisie niveau tot een heren 4e divisie niveau wat een instapniveau heeft.  De indeling voor komend jaar is waarschijnlijk:

  • Eredivisie (hoogste niveau): dames team
  • 1e divisie: heren en damesteam
  • 2e divisie: heren en 2 dames teams
  • 3e divisie: heren team
  • 4e divisie heren team

(De 3e en 4e divisie zijn alleen voor mannen. Het laagste niveau voor damesteams is de 2e divisie.)

Daarnaast is er een Run-Bike-Run serie. Dit is een relatief nieuwe opzet waarin er ook een dames en een heren in competitieverband tegen elkaar strijden. De wedstrijden vinden plaats in het voor en naseizoen van de triathlon, daarom prima te combineren.

Kijk voor meer info, verslagen e.d. op onze website of op onze facebookpagina: Triteam-Groningen.
Op de website van de organisatie van de teamcompetities staat ook informatie, uitslagen en dergelijke.

 

Mocht je vragen hebben, dan kun je Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

triteam logo