GVAV Triathlon

Clubkleding 2018 - pasavonden

Het ontwerp en de prijs van de nieuwe clubkleding is bekend! Tijdens het jaarlijkse clubetentje afgelopen zaterdag was de presentatie en de eerste mogelijkheid tot passen van de kleding. 

De nieuwe kleding zal worden gemaakt bij Bioracer, en in samenwerking met hun designers hebben we aan de hand van de uitslag van de enquête een definitief ontwerp voor de clubkleding gemaakt.

Aanstaande woensdag 22 november en volgende week woensdag 29 november kun je in de kantine van Groningen Atletiek, na de hardlooptraining (vanaf 20.15u), kleding passen en bestellen. Bestellen kan tot na de pasavonden alleen 'live' in de kantine. Mocht je eind november nog niet zeker weten welke kleding je wil bestellen, dan zal na die tijd op de site meer informatie komen over hoe je nog een bestelling kunt plaatsen. Let op: bestellen kan tót 31 december 2017! Op 1 januari gaat de definitieve bestelling de deur uit, zodat we kunnen garanderen dat alle kleding ruim voor het nieuwe seizoen geleverd wordt.

De volgende kledingstukken zijn in deze ronde te bestellen:
- trisuit (zonder/met mouw)
- wielershirt (kort)
- koersbroek (kort)
- windvest
- loopshirt (korte mouw)
- loopbroek (kort)

Tijdens deze eerste bestelronde kun je alle bovenstaande kledingstukken los bestellen met 10% korting vanuit de club, maar bij het aanschaffen van meerdere kledingstukken (in een aantal vastgestelde sets) kan de korting die GVAV je aanbiedt oplopen tot wel 45%! Voor meer informatie over de sets die je kunt bestellen en de prijzen van de clubkleding in deze bestelronde, zie ook de pagina over clubkleding.

Overige artikelen zoals een schaatspak en lange fiets-/loopkleding zullen in een volgende bestelronde beschikbaar worden. Deze volgende bestelronde zal in de loop van volgend seizoen gaan plaatsvinden.

 

trisuit zondermouw2018

trisuit metmouw2018

fietskleding2018

 

loopkleding2018