GVAV Triathlon

Deelnamebeleid Speedman

De Runnersworld Speedman vindt in 2018 plaats op zondag 17 juni. De voorbereidingen zijn alweer in volle gang, en de 10-koppige commissie (!) is alweer hard aan de slag om er wederom een prachtige wedstrijd van te maken. De inschrijving is op 1 januari 2018 geopend. Maar voordat jullie je massaal gaan aanmelden vraagt de commissie aandacht voor de wijziging in de inschrijfprocedure.

Het is elk jaar weer een crime om voldoende (75+) vrijwilligers te vinden voor de grootste wedstrijd die GVAV organiseert. De Speedman is een goed bezette wedstrijd en is ook dit jaar weer gastheer voor de vierde divisie. Omdat we met deze wedstrijd ons visitekaartje willen afgeven als GVAV, de grootste triatlonvereniging in Noord-Nederland, is een goedlopende wedstrijd en daarmee ruim voldoende vrijwilligers een harde noodzaak.

Daarom is besloten om de inschrijfprocedure voor de komende editie voor GVAV’ers aan te passen: elke GVAV’er die zich inschrijft moet ook een vrijwilliger aanleveren. Pas als je als deelnemer een vrijwilliger hebt aangedragen, is jouw inschrijving definitief.

Een vrijwilliger (of jezelf) aanmelden doe je door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.