GVAV Triathlon

Bestelronde nieuwe clubkleding

Wegens doorslaand succes is het vanaf nu mogelijk om nieuwe clubkleding te bestellen! Wil je ook items van de nieuwe kledinglijn, lees dan snel verder!

Er is paskleding in de winkel van Runnersworld aan het Hoornsediep, zodat je de juiste maat kunt vinden. Via de webshop (https://www.bioracer.be/nl/mybioracer/?r=amrFgfYRee) kun je dan de kleding bestellen. Om toegang te krijgen tot de webshop moet je eenmalig een account maken, daarna kun je op je gemak rondneuzen en de juiste maat van alle gewenste kledingstukken bestellen.

De webshop is tot en met zondag 24 juni geopend, op 25 juni wordt de volledige bestelling in 1x doorgevoerd. Zorg dus dat je op tijd bestelt, alle kleding wordt eenmaling in productie genomen dus te laat bestellen betekent wachten tot de volgende kledingronde!

Je betaalt direct aan Bioracer bij het definitief maken van je bestelling. Er is op deze kledingronde dus helaas ook geen speciale korting meer, de prijzen die worden weergegeven zijn de inkoopsprijzen die wij met Bioracer hebben afgesproken.
Nadat de bestelling op 25 juni in zijn geheel is doorgevoerd, zullen we iedereen op de hoogte houden van de status. Zodra alle bestelde kleding geproduceerd is, worden de bestellingen worden afgeleverd bij Runnersworld waar je ze dan kunt ophalen.

In deze kledingronde zijn alle kledingstukken te bestellen die ook in de eerste bestelronde beschikbaar waren:

 

Kledingstuk Prijs
Trisuit zonder mouw* € 68,97
Trisuit met mouw* € 86,52
Fietsshirt* € 36,30
Fietsbroek* € 56,87
Windvest € 55,36
Hardloopshirt* € 28,14
Hardloopbroek € 34,19

 

Kledingstukken die gemarkeerd zijn met een * zijn beschikbaar in dames- en herenmodel.

Deze zomer gaan we aan de slag met winterkleding, houd daarvoor de website en/of Facebook in de gaten.
Bij vragen kun je contact opnemen met Nicole of Jorinde.