GVAV Triathlon

Niels en Jorinde clubkampioenen 2018!

Na een zinderende strijd waarbij een grote hoeveelheid van onze leden, een jeugdlid én bijna alle cursisten de strijd met elkaar aangingen, kwamen Niels en Jorinde als sterksten uit de bus en mochten zij de prachtige wisseltrofeeën meenemen naar huis.

Bij de vrouwen was Eveline duidelijk de sterkste zwemster, maar moest zij bij het fietsen haar meerdere erkennen in Jorinde die op haar beurt bij het looponderdeel voorbij gestoken werd door Charlotte. Bij de mannen kwam winnaar Niels op alle onderdelen op plek 1 of 2, maar voor de overige ereplaatsen was de strijd spannender. Mathijs en Hugo wonnen beiden een onderdeel, maar de daaropvolgende beste klassering was voor Mathijs waardoor hij met het zilver naar huis ging.

De snelste cursisten van 2018 waren Lana Schrier en René van der Laan.

Prachtig weer, maar liefst 67 deelnemers en een hoop enthousiaste vrijwilligers (waarvoor veel dank!) maakten dat het een zeer geslaagde avond was. Na afloop kon iedereen genieten van een welverdiende heerlijke maaltijd bij Café Hammingh.
Met dank aan de AC voor de organisatie en alle vrijwilligers voor hun inzet, en een speciaal bedankje voor Rob Bosscher voor de prachtige foto's!

De uitslag is hier te vinden, foto's (met dank aan Rob Bosscher!) staan in het Flickr-album.