GVAV Triathlon

Runnersworld wordt RunX

RUNNERSWORLD GRONINGEN gaat vanaf 21 september verder onder de naam RUNX GRONINGEN.

Door verplichte veranderingen binnen de franchise organisatie Runnersworld, en haar moedermaatschappij Euretco (o.a. ook Intersport formule) ben ik genoodzaakt om uit de franchiseorganisatie te stappen.

Samen met 6 andere Runnersworld winkels beginnen wij een nieuwe (landelijke) hardloopformule. Het nieuwe winkelconcept RunX gaat hij weer terug naar hun specialistische roots. De hardlopende ondernemer, en zijn team, voelen bij RunX meer vrijheid om de winkel in te richten met een collectie die past bij het deskundige advies waar zij bekend om staan. Hardlopend Groningen kan bij RunX Groningen rekenen op een advies dat er toe doet!

15 jaar lang was de hardloopwinkel aangesloten bij eerst de Run2Day formule en vanaf 2007 bij de Runnersworld formule. Bij RunX, een coöperatie en geen franchise-formule, voelt het voor mij, Alwin Dijk (eigenaar) meer als samenwerken. Het is een winkelconcept gecreëerd
door ervaren hardlopers, allen ook eigenaar van hun eigen RunX winkel. De gezamenlijke passie die deze ondernemers hebben voor de sport vertaald zich in een uitgebreid assortiment voor beginnende – en ervaren sporters. Met een belastbaarheidsanalyse, uitgebreider dan de loopanalyse, nemen ze elke loper onder de loep om zo prestatie, bewegingspatroon en kennis te verbeteren.

In september gaan de Runnersworld winkels Groningen, Enschede, Tilburg, en Haarlem verdergaan als RunX. Meer winkels, waaronder Zaandam en Apeldoorn, zullen in januari volgen. Meer informatie op www.runx.nl.

RunX zal gewoon hoofdsponsor blijven van GVAV Triatlon. Op triatlon gebied zal er wel iets gaan veranderen, in de winkel. Ik krijg meer vrijheid om in te kopen, en de winkel in te richten zoals wij dat willen. Ik heb tenslotte het deel van Cycle Trend overgenomen, dus zijn we aan het verbouwen. Er zal een triatlonafdeling komen! Houd ons in de gaten…….

Met sportieve groet,
Alwin Dijk

Met het RunX winkelconcept is de échte hardloopspecialist weer terug!