GVAV Triathlon

Winterkleding bestellen & passen

Nu de dagen alweer snel korter worden en de temperaturen binnenkort misschien wel gaan zakken, wordt de nieuwe GVAV-kleding waarschijnlijk wat aan de koude kant. Niet getreurd, want er is ook winterkleding ontworpen in de nieuwe kledinglijn!

De GVAV-webshop is opnieuw open, en daarin kun je vanaf nu ook winterkleding bestellen! De collectie clubkleding is uitgebreid met o.a. een fietsjas, lange broeken en een schaatspak. De zomerserie (trisuits, fietskleding, loopkleding etc.) is ook gewoon te bestellen.
 
Via https://www.bioracer.be/nl/mybioracer/?r=amrFgfYRee kun je in de GVAV-webshop inloggen met je eigen account, en nieuwe kleding bestellen. Let op: de webshop is t/m woensdag 26 september geopend, daarna zal de verzamelbestelling geplaatst worden zodat deze in productie genomen kan worden. Verwachte levering van de bestelde kleding is eind november/begin december.
 

Paskleding is grotendeels aanwezig in Runnersworld Groningen/RunX, dus daar kun je kleding passen en dan via de webshop bestellen!

 
Mochten jullie vragen hebben, neem dan contact op met Nicole en/of Jorinde.