GVAV Triathlon

Nieuwe bestelronde clubkleding

Wie wil er nou niet in de nieuwe clubkleding lopen???

Vanaf woensdag 23 januari is het 2,5 week lang mogelijk om clubkleding te bestellen via de webshop van Bioracer. Er is zomer- en winterkleding beschikbaar.

Via de webshop (https://www.bioracer.be/nl/mybioracer/?r=amrFgfYRee) kun je de kleding bestellen. Om toegang te krijgen tot de webshop moet je eenmalig een account maken, daarna kun je op je gemak rondneuzen en de juiste maat van alle gewenste kledingstukken bestellen. Zo lang de webshop open is, is er paskleding beschikbaar in de winkel van RunX aan het Hoornsediep.

De webshop is tot en met zondag 10 februari geopend, op 11 februari wordt de volledige bestelling in 1x doorgevoerd. Zorg dus dat je op tijd bestelt, alle kleding wordt eenmaling in productie genomen dus te laat bestellen betekent wachten tot de volgende kledingronde!

Je betaalt direct aan Bioracer bij het definitief maken van je bestelling. Er is op deze kledingronde dus helaas ook geen speciale korting meer, de prijzen die worden weergegeven zijn de inkoopsprijzen die wij met Bioracer hebben afgesproken.
Nadat de bestelling op 11 februari in zijn geheel is doorgevoerd, zullen we iedereen op de hoogte houden van de status. Zodra alle bestelde kleding geproduceerd is, worden de bestellingen worden afgeleverd bij RunX waar je ze dan kunt ophalen.