GVAV Triathlon

Gorter Tweewielers gaat verhuizen!

Onze clubsponsor Gorter Tweewielers gaat verhuizen!

In het weekend van 23/24 maart is een feestelijk openingsweekend van de nieuwe winkel voor belangstellenden. Misschien een tip om na het zondagse rondje te eindigen op hun nieuwe adres voor een kopje koffie?

 

Hieronder het 'verhuisbericht' van Erik Gorter:

In juni 1997 zijn wij gestart met onze winkel aan de Meeuwerderweg in Groningen. Na onze uitbreiding in 2010 zijn wij anno 2019 alweer zo snel gegroeid dat we toe zijn aan een nog ruimere huisvesting. Dit hebben wij gevonden aan het adres:
Burg. J.G. Legroweg 88 te Eelde (Bedrijventerrein De Punt).

Na maandenlange voorbereidingen c.q. verbouwingen zijn wij er dan ook trots op om dit EXPERIENCE CENTER VOOR DE SPORTIEVE RIJDER te presenteren. In verband met de verhuizing zijn wij gesloten van 5 t/m 11 maart.

Vanaf 12 maart 2019 zijn wij op ons nieuwe adres gevestigd. Op zaterdag 23 maart van 9.00 – 17.00 uur en zondag 24 maart van 12.00 – 17.00 uur hebben wij een feestelijk openingsweekend. Tijdens deze dagen presenteren wij de nieuwe collecties en zullen tevens diverse demonstraties worden gegeven. U bent deze dagen en natuurlijk ook daarna van harte welkom!

Team Erik Gorter Tweewielers