GVAV Triathlon

Trainingsweekend inventarisatie

Beste GVAV-ers,


De afgelopen jaren heeft de Activiteitencommissie samen met onze trainingscoordinator een erg leuke trainingsdag georganiseerd met inspirerende gasttrainers voor de 3 triatlon disciplines. Komend jaar is het voor GVAV een lustrumjaar en het lijkt ons erg leuk om i.p.v. een trainingsdag een trainingsweekend te organiseren.

Doel van dit weekend is een gezonde mix tussen training en gezelligheid. Goed voor het verenigingsgevoel en nuttig voor de triatleet. Samen sporten, eten, spelletjes spelen, etc! Om hier een succes van te maken moet er echter wel voldoende animo zijn.

Het weekend zal plaatsvinden op zaterdag 9 mei en zondag 10 mei. De locatie zal op fietsafstand van Groningen liggen. Kosten hiervoor zullen wij zo laag mogelijk proberen te houden en verwachten dat dit bij voldoende deelname ongeveer €60,= p.p. zullen zijn.

Het is de bedoeling dat onze trainingscoördinator Jacob een leuk, uitdagend en afwisselend trainingsplan zal samenstellen. Trainingen waar iedereen iets aan zal hebben. Daarom peilen we nu de belangstelling en ontvangen wij jullie respons graag voor 1 februari! 😀

Geef s.v.p. je voorkeur aan door het onderstaande formulier in te vullen.

Wij doen deze inventarisatie om te weten te komen of er animo voor dit evenement is.

Vriendelijke groet,
De ACCIE