GVAV Triathlon

Inschrijven voor de "klassieke Grunnman" alleen voor GVAV'ers

Voorafgaand en tijdens dit lustrumjaar is al veel aandacht gegeven aan de "Hawaii Special" van de Grunnman, die op 14 juni tegelijk met de jaarlijkse Speedman gehouden wordt. Deze afstand (3,8/180/15) is zo populair binnen en buiten onze club, dat het gelimiteerd aantal deelnemers al bijna bereikt is op de inschrijfsite van de NTB. Een mooi voorlopig resultaat. 
 
Echter, binnen de club leeft ook de behoefte aan de "klassieke Grunnman", de volledige triathlon die traditioneel in elk lustrumjaar georganiseerd wordt. De Speedman Commissie wil GVAV'ers de mogelijkheid bieden om deze traditie voort te zetten en zich in te schrijven buiten de site van de NTB om. Maximaal zijn er 10 plaatsen beschikbaar die volgens het principe "first come, first serve" toegewezen worden. Bij voorgaande edities van de klassieke Grunnman lag het aantal deelnemers tussen de 12 en de 15 atleten, dus met deze 10 plaatsen denken we voldoende te voorzien in deze behoefte. Temeer, omdat GVAV'ers (en andere inschrijvers) die zich via de NTB voor de Hawaii Special hebben ingeschreven, de mogelijkheid krijgen te switchen naar de klassieke hele afstand. 
 
Inschrijven kan rechtstreeks door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.