GVAV Triathlon

iQ makelaars nieuwe sponsor GVAV Rapiditas Triathlon

Ivm de corona-maatregelen: dit keer een ‘virtuele hand’ tussen Gerard Terwisscha van Scheltinga (de voorzitter van GVAV) & Lana Schrier (vestigingsmanager iQ Makelaars)
Ivm de corona-maatregelen: dit keer een ‘virtuele hand’ tussen Gerard Terwisscha van Scheltinga (de voorzitter van GVAV) & Lana Schrier (vestigingsmanager iQ Makelaars)

Als trotse nieuwe sponsor van GVAV wil ik iQ Makelaars Groningen en mijzelf graag voorstellen. Ik ben Lana Schrier (31), makelaar, taxateur en vestigingsmanager bij iQ Makelaars Groningen. Dit is een makelaarskantoor dat zich richt op verkoop, aankoop, taxatie en verhuur in Groningen en omgeving. De verhuur organiseren wij via onze zusterorganisatie 123Wonen.

In 2018 ben ik na de cursus Start2triathlon direct lid geworden van GVAV. Inmiddels ben ik ook actief in de teamcompetitie bij Triteam. Vanaf dag 1 van mijn lidmaatschap bij GVAV ga ik met vol enthousiasme naar trainingen en ga ik volle bak de wedstrijden in. Ik vind het heerlijk om buiten te zijn en zo divers bezig te zijn met verschillende sporten samen met mede triatleten.

Als makelaar ben ik niet anders bezig zoals ik bezig ben met triathlon; vol passie! Dit is de reden waarom ik nu al 7 jaar actief ben bij iQ Makelaars. Ik geef advies bij mensen thuis, ik ben buiten en ik rijd door de omgeving en zie de tofste woningen en plekken. Een huis verkopen, kopen of verhuren is een belangrijke stap. Het is verstandig om hierbij een ervaren en professionele makelaar in te schakelen.

Met een team van 6 personen helpen wij onze klanten vanuit het makelaarskantoor aan de Westersingel 3 in de stad Groningen (iQ Makelaars, 123Wonen). Wij zetten dat stapje extra om al onze klanten goed van dienst te kunnen zijn! De coronacrisis dwingt ook ons als makelaarskantoor anders te werken. Maar omdat woonruimte een primaire behoefte is en we veel digitaal kunnen doen, blijven onze makelaars gewoon actief.

Ben jij benieuwd naar de waarde van je woning of wil je een vrijblijvend gesprek inplannen? Spreek mij dan even aan, of bel naar kantoor. iQ Makelaars draagt GVAV een warm hart toe, om deze reden is er elk geval voor de aankomende 2 jaar een sponsorovereenkomst getekend met GVAV!