GVAV Triathlon

GVAV Challenge

Volgend weekend, het pinksterweekend wordt race weekend. Van vrijdag 29 mei 12:00u tot en met maandag 1 juni 17:00u mag iedere GVAV-er twee challenges met mede GVAV-ers aan gaan, maar dan wel solo!

Of je de afstanden op dezelfde dag, aaneensluitend of op aparte dagen doet, is aan jezelf. Iedereen mag één poging per onderdeel doen. Veiligheid gaat voor alles, dus je houdt je aan de geldende verkeersregels en neemt geen risico’s.

Je legt solo (niet stayeren op welke wijze dan ook) twee ronden van 8 km op de grote trainingsronde Peize af en je klokt zelf de eindtijd. 
Het tweede onderdeel is 4 km hardlopen. Dit doe je ook solo (dus geen meerenners, uit de wind houders etc). De loopronde moet van locatie A naar locatie A zijn (of met meerdere doorkomsten door A of heen en weer naar A, maar niet van A naar B). De tijd over de 4km klok je weer zelf.

De tijden worden met een horloge (fietscomputer) met GPS vastgelegd. De tijden en de GPS file (.fit of .gpx) worden naar de Challengecie gestuurd, zodat er een klassement van kan worden gemaakt. De fietstijd en looptijd samen bepalen je eindtijd, ter controle worden de GPS files bestudeerd. De uitslagen worden op de GVAV site gepubliceerd.

De fietstijd, de looptijd en de twee files stuur je naar: solorace<apenstaartje>gvavtriathlon.nl

Succes!