GVAV Triathlon

GVAV Lustrum Adventure

Op zondag 27 september staat de eerstvolgende lustrumactiviteit op de planning, de buitenactiviteit van dit 7e lustrum. Jullie kunnen dan deelnemen aan de GVAV Lustrum Adventure, een heerlijke dag buiten zijn en sporten, met voor de fanatiekelingen een klein competitie element. In dit artikel willen we jullie alvast op de hoogte brengen van wat er op zondag 27 september gaat komen en wat er nodig is om mee te doen.

Wat kan je verwachten?

Een heerlijke dag buiten sporten met een maatje, waarbij je op mooie onbekende en bekende plekken zult komen. Hierbij zal er in ieder geval gelopen, gefietst, gekanood en misschien zelfs een stukje gezwommen worden. Daarbij kan je onderweg een aantal Special Tasks verwachten, waarbij je soms mentaal en soms fysiek zult worden uitgedaagd. Daartussen zal je met behulp van kaarten die door de organisatie worden geleverd zelf moeten navigeren naar verrschillende checkpoints. Uiteraard is het thema: GVAV Triathlon.

Wat moet je kunnen om mee te doen?

Het is een laagdrempelige activiteit. De activiteit duurt maximaal 6 uur, maar je kan op je eigen tempo alle etappes volbrengen. Door minder checkpoints te bezoeken, zal je minder kilometers afleggen en dus met een lager tempo wel alle etappes kunnen volbrengen. Het zal ook voor de snelste teams waarschijnlijk niet mogelijk zijn om binnen de tijd alle checkpoints te verzamelen, je zult tijdens de dag dus tactische keuzes moeten maken.

Om alle etappes te kunnen volbrengen moet je in ieder geval 6 uur in touw kunnen zijn (dit lijkt misschien veel, maar je zal daarbij zeker ook regelmatig stilstaan om je route te bepalen, wat te eten of van de omgeving te genieten). Je zal ten minste 35km moet kunnen fietsen op een ATB (dit zal niet op technische mountainbikepaden zijn, maar wel af en toe onverhard), 5km kunnen (hard)lopen en 40 minuten kunnen kanoën.

Wat heb je nodig?

  • Een maatje - je gaat dit avontuur met z’n tweeën aan.
  • Kleding die past bij het weer
  • Een rugzakje waarin je o.a. wat eten en drinken kan meenemen (een rugzak met een waterzak is makkelijk)
  • Eten en drinken (onderweg zullen er wat snacks en drinken beschikbaar zijn, maar dit is niet voldoende om een hele dag op te kunnen bewegen)
  • Een ATB (heb je die niet en kan je die zelf niet ergens lenen, dan is er de mogelijkheid deze voor een klein bedrag te huren)
  • Helm

Hoe kan ik meedoen met de GVAV Lustrum Adventure?

Je kan meedoen met de GVAV Lustrum Adventure door je met je maatje aan te melden, je doet dit door het formulier via deze link in te vullen. Er wordt een kleine bijdrage gevraagd van €10 per persoon, hiervoor krijg je een hele dag plezier inclusief koffie, thee, snacks en avondeten na afloop. We beginnen ‘s ochtends en na de finish, 6 uur later, zal er voor een maaltijd worden gezorgd. ‘s Avonds kan je lekker met de benen omhoog op de bank zitten.

Als je nou geblesseerd bent of liever kijkt hoe je clubgenoten bezig zijn, meld je dan aan als vrijwilliger. We zijn voor de dag zelf nog op zoek naar een aantal mensen die willen helpen om deze lustrum activiteit een succes te maken. Je kan je aanmelden als vrijwilliger via dit aanmeldformulier voor vrijwilligers. Uiteraard wordt er voor jou dan ook eten geregeld. Kortom, vind een maatje, zet deze dag in je agenda en meld je aan via het aanmeldformulier. Aangezien het voor ons als organisatie belangrijk is om op tijd te weten hoeveel mensen we kunnen verwachten, willen we jullie vragen om je zo snel mogelijk aan te melden. Meer informatie over deze dag vind je in de Tribune.