GVAV Triathlon

GVAV lockdown activiteit

Geen 100x100 afgelopen kerstvakantie, laat staan alle andere georganiseerde wedstrijden/evenementen of clubtrainingen. Gelukkig kon de geslaagde Lustrum Adventure nog net wel doorgaan. Om nog even in deze stemming en beweging te blijven hebben we een lockdown activiteit voor jullie in de vorm van een mini-adventure. Deze mini-adventure doe je alleen, met je partner, maar je kan ook je gezin meenemen op avontuur. Doe je alles in één keer of ga je vaker op pad? Wij klokken jullie tijd namelijk niet en kennen ook geen strafpunten toe  😉.

Met behulp van de beschikbare kaarten, navigeer jij jezelf naar de CP’s. Bij iedere CP gaan jullie op zoek naar een letter of cijfer. Alle letters/cijfers bij elkaar vormen, na even puzzelen, een zin. In het roadbook vinden jullie de omschrijving van het CP. De kaarten zijn beschikbaar via de links hieronder, uitprinten is waarschijnlijk het makkelijkst, maar eventueel kan je ze ook op je telefoon bekijken. Het makkelijkst doe je deze mini met de MTB of crosser, maar voor de fanatiekelingen kan lopend natuurlijk ook!

Heb je het antwoord gevonden? Je kan het antwoord insturen via de volgende link. We zien jullie ritjes natuurlijk graag via Strava voorbij komen, hou het antwoord alleen voor jezelf zodat het geen spoiler is voor anderen die het nog willen doen.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfCDeF5pLVkmssVamdycN0DEA93wcJUHQAgXCuAgQzeC3Uh4Q/viewform?usp=sf_link

Groeten,

Mathijs en Jacob

Ps. Denk om de geldende RIVM regels

Roadbook
https://drive.google.com/file/d/1WINKnAxX09AFwvTgC3xJgYGc7wAOLQXE/view?usp=sharing

Kaart A

https://drive.google.com/file/d/1quaICpjdys9Ylr-zeNZeOjar_7Ctr9Jp/view?usp=sharing

Kaart B

https://drive.google.com/file/d/1nOerlAkInEJHu5aJL69bUyg-Fy43GH2R/view?usp=sharing