GVAV Triathlon

Sponsoroverzicht

Wilt u met uw bedrijf ook bijdragen aan het succes van GVAV triathlon Groningen? Meldt u dan aan als sponsor van GVAV Triathlon. Voor meer informatie kunt u e-mailen met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Hoofdsponsor 050 media

Een bedrijf komt niet aan de top door duimen te draaien. Daar zitten professionals achter! Online marketing speelt hierin een grote rol. En laat dat nou net de kracht zijn van 050media! Ons groeiende team houdt zich bezig met alle disciplines die ervoor zorgen dat ondernemingen online aan de weg timmeren. Onder andere conversieoptimalisatie, webdevelopment, professionele content en advertising specialiseren wij ons in. Hoe toegankelijk en vindbaar een site is, hoe hoger de bezoekersaantallen en afname van producten en diensten!

Bij 050media weten we de beste route om jouw digitale platform tot grote hoogten kunnen laten stijgen. Wie gaat er met ons mee op avontuur?

Website 050 media

RunX

De grootste hardloopwinkel van Noord Nederland! Deze unieke Triathlonwinkel in Nederland heeft alles voor elke hardloper en triathleet. De grootste collectie hardloopschoenen en kleding in het Noorden. Door deskundig personeel (zelf sporters uiteraard!) krijg je professioneel advies. Hardloopschoenen worden aangemeten door eerst een persoonlijke analyse te ondergaan: o.a. relevante medische achtergrond, beoordelen van de blote voeten en dynamische dvd/computer opname. Daarna worden de aangemeten schoenen getest op de unieke indoorbanen van 36 meter lang. Dit alles wordt vast gelegd in een rapportage, zodat we onze klanten en leveranciers de beste service kunnen verlenen. Altijd de juiste hardloopschoenen bij RunX Groningen!

RunX Groningen
Hoornsediep 127
9727 GH Groningen
050 5261001
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Website RunX Groningen

BDO

Uw accountant en (belasting)adviseur in Groningen Bij BDO Groningen, gevestigd aan de Paterswoldseweg, putten we uit een breed palet aan kennis: van dienstverlenende organisaties, handelsbedrijven en non-profit instellingen tot internationale corporaties en familiebedrijven. De accountants, belastingadviseurs en consultants zijn er voor zowel kleine als (middel)grote organisaties. Wij zijn de nummer één dienstverlener voor het hele MKB. Onze diensten U kunt bij ons terecht voor:

  • Accountancy & Bedrijfsadvies
  • Audit & Assurance
  • Belastingadvies Advisory

Tevens staan onze specialisten van de branchegroep Zorg en branchegroep Publieke sector voor u klaar.

Deskundig advies

Onze accountants, belastingadviseurs en consultants hechten sterk aan een persoonlijke relatie. Het verhaal achter uw vraag is wat hen drijft. Wij staan u terzijde ongeacht de grootte van uw organisatie of branche – we werken efficiënt, onafhankelijk en met respect voor uw klantrelaties. Dankzij ons deskundig advies blijft u altijd in control.

Wilt u meer informatie? De adviseurs van BDO Groningen helpen u graag verder.

BDO Groningen
Paterswoldseweg 810
9728 BM Groningen
E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoonnummer (050) 521 57 57
Fax (050) 525 01 78
Postadres
Postbus 253
9700 AG Groningen

website BDO

Global Textware

Diensten

Als professioneel vertaalbureau is het onze missie om uw product, diensten of ideeën niet alleen correct te vertalen, maar internationaal en met begrip en respect voor lokale markten. Of het nu gaat om het vertalen van Nederlands naar Engels (of andersom), van Nederlands naar Duits of naar één of meerdere andere talen, in alle situaties geldt dat een juiste vertaling van groot belang is.

Maatwerk

Het uitgangspunt bij alle vertalingen zijn uw wensen en behoeften. Of het nu gaat om een langlopend vertaalproject, het vertalen van een enkel document of een beëdigde vertaling door een gecertificeerd vertaalbureau, Global textware levert op maat. Alle teksten worden zorgvuldig gecontroleerd en gereviseerd volgens de geldende procedures in de vertaalbranche.

Vakgebieden

Met een uitgebreide database aan vertalers zetten we altijd een vertaler in die inhoudelijke kennis heeft van uw vakgebied. Daardoor kunt u bij vertaalbureau Global textware met een gerust hart een opdracht uitzetten, omdat u gegarandeerd bent van een correcte vertaling. Zeker met een medische vertaling is dat van groot belang. De meest populaire vakgebieden bij ons vertaalbureau zijn:

  • Techniek en IT
  • Life sciences
  • B2B

Scherpe maar realistische prijzen

De vertalers van Global textware zijn professionals met een passie voor vertalen. Het grondig werken en het afleveren van een goed eindproduct is de missie en taak van elke vertaler. Door de interne processen goed op elkaar af te stemmen en gebruik te maken van beschikbare technologie levert Global textware uitstekend werk tegen scherpe en realistische tarieven. Wij noemen onze werkwijze ook wel consistent en efficiënt tegelijk, want eerder voor u vertaalde woorden of zinsdelen worden hergebruikt. Mogelijk gemaakt door de techniek, altijd per geval beoordeeld door een vertaler. Dat bevordert niet alleen de consistentie in het gebruik van termen, het bespaart ook tijd – met een voordelig effect op uw investering.

Leonard Springerlaan 9K
9727 KB Groningen
The Netherlands
+31 (0)50 - 584 4010

Website Global Textware

Velodroom

Bij Velodroom kan je alles, maar dan ook echt alles, vinden op het gebied van fietsen. Stadsfietsen, elektrisch, race, mountainbike. Noem het maar op. We helpen je daarbij zo goed mogelijk met service en bijvoorbeeld een bikefitting. Dat is ons werk. Onze missie is iedereen het plezier in fietsen te brengen. Dat doen we al sinds 1994 vanuit BikeLife. In 2020 is dat Velodroom geworden. Alex Kapma, een van de grondleggers van BikeLife, heeft met Velodroom zijn persoonlijke droom uit laten komen van hoe een rijwielwinkel volgens zijn visie behoort te zijn. Het breedste assortiment, maar vooral de gastvrijheid, hoog serviceniveau en saamhorigheidsgevoel onder fietsers.  En daar zijn we gewoon megatrots op.

website Velodroom

iQ Makelaars

Makelaar Groningen: iQ Makelaars

iQ Makelaars Groningen is een makelaar die het verschil maakt. Wij onderscheiden ons door snelheid in handelen, werken op zaterdag en moderne marketing voor uw woning.

iQ Makelaars: Nét iets slimmer dan de rest!

Een huis verkopen is een belangrijke stap. Het is verstandig om hierbij een ervaren en professionele makelaar te gebruiken. iQ Makelaars Groningen bemiddelt bij de verkoop van uw woning, komt op voor uw belangen als verkoper en adviseert u. De verkoopmakelaars zijn ervaren en gespecialiseerd in het verkopen van huizen in deze tijd. Dit betekent moderne marketing met ouderwetse kwaliteit in makelaardij! U krijgt de hoogst mogelijke prijs voor uw woning dankzij de uitstekende onderhandelaarskwaliteiten van uw verkoopmakelaar.

Moderne verkoopmakelaar

iQ Makelaars is een moderne verkoopmakelaar die weet welke marketing uw woning nodig heeft om snel verkocht te worden. U wordt geholpen door een makelaar die veel kennis heeft van de woningmarkt in Groningen. Uw belangen staan bij ons voorop: u krijgt onafhankelijk advies over de verkoopprijs en hoe u uw woning het beste verkoop-klaar maakt.

website iQ Makelaars Groningen

Dijkmansport

Dijkmansport is één van de gezelligste sportclubs in Groningen en omstreken.

De ongedwongen sfeer en de intensieve begeleiding maakt Dijkmansport uitermate geschikt voor sporters van alle leeftijden, van jong tot oud. Wij bieden kwaliteit voor een eerlijke prijs. Kortom, de ideale plek om fit en gezond te blijven. We zijn gevestigd aan de Melisseweg 83, in de wijk Ulgersmaborg, aan de ring tegenover Kardinge.

Naast individuele sporten als fitness in de vorm van cardio- en krachttraining biedt biedt Dijkmansport diverse groeslessen en natuurlijk niet te vergeten ruim 60 judolessen voor jong en oud!

Op onze website vind je veel informatie over onze faciliteiten en diensten. Maar je bent van harte welkom om langs te komen in ons centrum om een kijkje te komen nemen. We geven je graag alle informatie en een rondleiding in het sportcentrum.

Website Dijkmansport