GVAV Triathlon

Sponsoroverzicht

Wilt u met uw bedrijf ook bijdragen aan het succes van GVAV triathlon Groningen? Meldt u dan aan als sponsor van GVAV Triathlon. Voor meer informatie kunt u e-mailen met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

RunX - Hoofdsponsor

De grootste hardloopwinkel van Noord Nederland! Deze unieke Triathlonwinkel in Nederland heeft alles voor elke hardloper en triathleet. De grootste collectie hardloopschoenen en kleding in het Noorden. Door deskundig personeel (zelf sporters uiteraard!) krijg je professioneel advies. Hardloopschoenen worden aangemeten door eerst een persoonlijke analyse te ondergaan: o.a. relevante medische achtergrond, beoordelen van de blote voeten en dynamische dvd/computer opname. Daarna worden de aangemeten schoenen getest op de unieke indoorbanen van 36 meter lang. Dit alles wordt vast gelegd in een rapportage, zodat we onze klanten en leveranciers de beste service kunnen verlenen. Altijd de juiste hardloopschoenen bij RunX Groningen!

RunX Groningen
Hoornsediep 127
9727 GH Groningen
050 5261001
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Website RunX Groningen

Creator interieurproducties

Creator interieurproducties uit Assen is een familiebedrijf dat sinds 1972 bestaat. We zijn in Groningen aan het Damsterdiep begonnen, vanaf 1993 zijn we gehuisvest aan de Stelmakerstraat in Assen.

Creator interieurproducties maakt veel verschillende dingen, bij heel verschillende instanties. Voor de particulier maken wij TV meubels, keukens, tafels, kasten, kledingkasten, badkamermeubels of iets anders wat de klant graag wil. Voor onze zakelijke klanten, die bestaan uit kantoren, gemeentehuizen, scholen, ziekenhuizen en winkels, maken wij alles op maat voor hun specifieke wensen en inrichting.

Klanten willen graag hun ideeën en wensen bespreken en willen hierover advies. Wij denken mee met de klant, en komen ook met ideeën en oplossingen waaraan de klant zelf nog niet heeft gedacht. Creator adviseert je graag en maakt dan interieurs en meubels op maat. Dit doen we met passie, en gaan tot uiterste voor een meer dan tevreden klant. Creator is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, technieken en de nieuwste materialen. 

Kom eens langs in onze showroom. Om sfeer te proeven en de materialen waarmee gewerkt wordt te ervaren. Zet je zintuigen open: hoe voelt het materiaal, hoe lijkt de kleur? Ontdek wat bij je past.
Ben je op zoek naar een tijdloos, bijzonder interieur of een uniek meubelstuk? Neem dan contact met ons op.

Stelmakerstraat 11
9403 VB Assen
0592 374345
 

Erik Gorter Tweewielers

Erik Gorter Tweewielers is sinds 1997 het adres in Groningen waar Product, Techniek, Kennis en Kwaliteit samen komen. Dit is dé speciaalzaak voor racefietsen, mountainbikes, en trekking & hybride-fietsen in Groningen.
De specialiteit van Erik Gorter is het leveren van maatwerk: middels een speciaal computer-meetsysteem (CRM Bodyscan) worden klanten individueel ingemeten door een van hun specialisten. Deze maten worden vertaald naar de juiste maatvoering en fietshouding. Samen met uw wensenpakket wordt dan bekeken welke fiets het beste binnen uw budget past. Het resultaat is een persoonlijk op maat afgestelde fiets die u het ultieme fietsplezier zal bezorgen.

Erik Gorter Tweewielers
Meeuwerderweg 52 - 54
9724 EV Groningen
050 3129256
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

website Erik Gorter

BDO

Uw accountant en (belasting)adviseur in Groningen Bij BDO Groningen, gevestigd aan de Paterswoldseweg, putten we uit een breed palet aan kennis: van dienstverlenende organisaties, handelsbedrijven en non-profit instellingen tot internationale corporaties en familiebedrijven. De accountants, belastingadviseurs en consultants zijn er voor zowel kleine als (middel)grote organisaties. Wij zijn de nummer één dienstverlener voor het hele MKB. Onze diensten U kunt bij ons terecht voor:

  • Accountancy & Bedrijfsadvies
  • Audit & Assurance
  • Belastingadvies Advisory

Tevens staan onze specialisten van de branchegroep Zorg en branchegroep Publieke sector voor u klaar.

Deskundig advies

Onze accountants, belastingadviseurs en consultants hechten sterk aan een persoonlijke relatie. Het verhaal achter uw vraag is wat hen drijft. Wij staan u terzijde ongeacht de grootte van uw organisatie of branche – we werken efficiënt, onafhankelijk en met respect voor uw klantrelaties. Dankzij ons deskundig advies blijft u altijd in control.

Wilt u meer informatie? De adviseurs van BDO Groningen helpen u graag verder.

BDO Groningen
Paterswoldseweg 810
9728 BM Groningen
E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoonnummer (050) 521 57 57
Fax (050) 525 01 78
Postadres
Postbus 253
9700 AG Groningen

website BDO

Thetra

Thetra is een fysiotherapiepraktijk met sportfysiotherapie, revalidatie training, massage, medical taping, echochrafie etc. gevestigd in een gezondheidscentrum in Groningen Zuid.
Naast de fysiotherapeuten en arts orthomanuele geneeskunde, zijn in dit centrum Thetra nog verschillende andere praktijken gevestigd die nauw met elkaar samenwerken.

Website Thetra

Dijkmansport

Dijkmansport is één van de gezelligste sportclubs in Groningen en omstreken.

De ongedwongen sfeer en de intensieve begeleiding maakt Dijkmansport uitermate geschikt voor sporters van alle leeftijden, van jong tot oud. Wij bieden kwaliteit voor een eerlijke prijs. Kortom, de ideale plek om fit en gezond te blijven. We zijn gevestigd aan de Melisseweg 83, in de wijk Ulgersmaborg, aan de ring tegenover Kardinge.

Naast individuele sporten als fitness in de vorm van cardio- en krachttraining biedt biedt Dijkmansport diverse groeslessen en natuurlijk niet te vergeten ruim 60 judolessen voor jong en oud!

Op onze website vind je veel informatie over onze faciliteiten en diensten. Maar je bent van harte welkom om langs te komen in ons centrum om een kijkje te komen nemen. We geven je graag alle informatie en een rondleiding in het sportcentrum.

Website Dijkmansport

NNEK

NNEK is een van de weinige echt onafhankelijke vermogensbeheerders. Onze kernwaarden zijn Nuchter, Gedreven en Toegankelijk. Vermogensbeheer en beleggen gaan vaak gepaard met jargon en dikdoenerij. Allemaal onzin. Wij maken zaken niet moeilijker dan ze zijn, wel duidelijker. Geen poespas, zeggen waar het op staat en handelen in het belang van de klant. Nu heeft iedereen het erover, voor ons is het al lang vanzelfsprekend. De voordelen van NNEK voor u

  • Duidelijke en begrijpelijke beleggingsoplossingen
  • Al een kwart eeuw stabiel en toegankelijk
  • We zijn betrokken. We beleggen zelf ook in onze beleggingsdiensten.

Vestiging Groningen
Westerkade 15-1
9718 AS Groningen
tel. 088-5510 100
ma. t/m vr. van 09:00 tot 17:30


website www.nnek.nl

Ecomotion

Een dynamische buitensportorganisatie die activiteiten en evenementen organiseert met een avontuurlijk karakter op elk gewenst niveau. Respect voor de natuur en veiligheid voor de deelnemers staan bij Ecomotion hoog in het vaandel. Ecomotion stemt haar activiteiten juist hierop af. Wij leveren buitensport op maat. Groepsactiviteiten en horeca.

Website Ecomotion Groningen

Proart

Pro Art is een grafisch servicebureau met ruim 18 jaar ervaring, gespecialiseerd in bijna alle mogelijk grafische toepassingen.

Website Pro Art