GVAV Triathlon

Post Message


Trainer Nicky: Training dinsdag 11 mei

A.s. dinsdag een blokkentraining op ons favoriete rondje Peize. Ik sta van 18.45-19.00 op de parkeerplaats t.o. de Uitzichttoren. 

De inhoud van de training staat in het COVID-document. 

Tot morgen!

Groet

Nicky

 


maandag 10 mei 2021
Astrid: Gezocht een budy voor een beginnende triathleet

Gezocht een budy voor een beginnende triathleet

Wie wil de komende maanden bijdragen aan toegankelijke sport en iemand kennis laten maken met de triathlonsport? Dutch Adaptives is een sportteam van mensen met een beperking. Dit jaar hopen ze met 11 atlheten op 26 september de triathlon van Alphen aan den Rijn te finishen. Dutch Adaptives koppelt sporters aan een ervaren triathleet die hen op weg helpt in de triathlonwereld. Voor een Groninger serieuze athleet die op paralympisch niveau traint in het kanoën wordt een buddy gezocht. Wil je deze athleet begeleiden, neem dan contact op via info@dutchadaptives.nl


zaterdag 08 mei 2021
Trainer van dienst: De dinsdagavondfietstraining

Hoi,

Gisteravond met een klein maar fijn groepje de fietstraining afgewerkt. De omstandigheden waren uitstekend als je je er goed op gekleed had. Tevreden gezichten na afloop. Ik vond het een uitstekend alternatief voor Koningsdag. Volgende week hebben we een soortgelijke situatie met Dodenherdenking. Ik ben van plan gewoon training te geven, waarbij ik er rekening mee houd dat we om 20.00 uur 2 minuten stilte in acht moeten nemen. Je bent dus van harte welkom volgende week; de training zal in het weekend weer online worden gezet in het Covid-document.

Voor de duidelijkheid: de starttijd in het Covid-document is de starttijd van de kern van de training. Dat wil zeggen dat je het infietsen op eigen houtje van tevoren moet hebben gedaan, zodat we ook exact op het tijdstip dat in het Covid-document genoemd wordt, kunnen beginnen.

Hartelijks,

Raymund


woensdag 28 april 2021
Trainer van dienst: De dinsdagavondfietstraining

Voor de liefhebbers is er a.s. dinsdagavond fietstraining, met een afwijkende begintijd:

We treffen elkaar aan het begin van de Medenerweg bij Aduard om 19.00 uur.

Er kan zowel individueel als in groepjes van max. 4 getraind worden. Zie het Covid-document voor details.

Dus: tot dinsdag om 19.00 uur bij Aduard!


zondag 25 april 2021
Trainer van dienst: De dinsdagavondfietstraining

Naar aanleiding van een vraag over training op Koningsdag: ik ben bereid training te geven op deze feestdag. Dus voor wie wil, zal ik voor volgende week dinsdag gewoon een training voorbereiden. Als je nu al weet dat je aanwezig zult zijn, mag je dat in reactie op dit berichtje alvast laten weten.

Groet,

Raymund


donderdag 22 april 2021
 
Powered by Phoca Guestbook