GVAV Rapiditas Triathlon Groningen - triathlon sinds 1985

Lid worden!

Lid worden van GVAV Triathlon?

Train de eerste 2 weken gratis met ons mee!

Twijfel je of triathlon iets voor jou is? Kom dan 2 weken vrijblijvend met ons meetrainen. Je kunt dan ervaren hoe het is om bij ons te trainen en kennismaken met onze trainingen, trainers en leden.

De voordelen op een rijtje:

  • Meer dan 5 trainingen per week, voor nog geen 25 EUR per maand
  • Alle trainingen onder begeleiding van gediplomeerde trainers
  • Geschikt voor zowel recreant als wedstrijdatleten
  • Elk jaar start in april de start2triathlon cursus
  • Gratis 2 weken op proef

Direct aanmelden

Aanmelden proeftraining

of

Aanmelden lidmaatschap

Contributie

2023 lidmaatschap Jeugd & Junioren (<20)
Lidmaatschap GVAV triathlon  215.75 53.94
Basislicentie NTB 44.25 31.50
Totaal [EUR/jaar] 260 85.44

 

Betaling gaat via automatische incasso in twee termijnen per jaar. Beëindiging van je lidmaatschap is alleen mogelijk per kalenderjaar. Opzegging van je lidmaatschap dient vóór 15 november schriftelijk (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) aan de ledenadministratie te geschieden, waarbij na bevestiging van de ledenadministratie de beëindiging formeel is. Andere mutaties (bijv. adreswijzigingen) dienen ook schriftelijk te worden doorgegeven aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

NTB Licentie

Bij een lidmaatschap van GVAV Rapiditas Triathlon hoort een verplichte afdracht naar de Nederlandse Triathlon Bond (NTB), dit is de basislicentie. Afhankelijk van hoe vaak je deelneemt aan wedstrijden kun je kiezen voor een atletenlicentie. Met de basislicentie moet je bij deelname aan een wedstrijd nog een daglicentie betalen, met een atletenlicentie hoeft dit niet. Een atletenlicentie vraag je via het systeem mijntriathlon.nl zelf aan bij de triathlonbond, je betaalt deze atletenlicentie direct aan de triathlonbond. Alle jeugdleden krijgen bij een basislidmaatschap gratis een atletenlicentie. Voor beide licenties geldt dat het bondsblad 'Transition' inbegrepen is.