GVAV Rapiditas Triathlon Groningen - triathlon sinds 1985
Trailrun met een twist

Trailrun met een twist

Schrijf je in voor deze sportieve activiteit van de Accie! Het is een trailrun met een twist oftewel je moet een beetje kunnen kaartlezen. Je kunt individueel meedoen of met een team. De grootte en de samenstelling van het team mag je zelf bepalen. Geef je op via de poll in de Gvav- appgroep. Als je met een team meedoet, vul dan apart de poll in. Dat is voor ons handig ivm de boodschappen.

Nieuwe website

Nieuwe website

Onze club heeft een nieuwe website. Daar, ik heb het opgeschreven en jullie lezen het. Alsof het geen enkele moeite heeft gekost. Maar daarmee doe ik onze webmaster ernstig tekort. Ooit was www.gvavtriathlon.nl onze enige digitale link met de buitenwereld. Vandaag de dag communiceren wij in- en extern via diverse sociale media kanalen: Facebook, Instagram, Whatsapp. Sneller, directer, persoonlijker. Vluchtiger ook. Daarom blijft onze website, samen met De Tribune, GVAV’s eerbiedwaardige clubblad - sinds november 1985 - belangrijk als stabiel uithangbord op het world wide web. Maar inmiddels was onze site wel toe aan een grote beurt. Je kent het wel: banden controleren, remmen schoonmaken, uitlijnen, de airco controleren en het interieurfilter vervangen. Een hels karwei, webmasters Jeroen van der Vlist, Marcel ten Wolde en webhoster Berd hebben er hen handen vol aan gehad. Maar het resultaat mag er wezen. Gvavtriathlon.nl is weer helemaal up-to-date en kan verder op de digitale snelweg. Het bestuur is er blij mee. Jullie ook? Ga snel naar www.gvavtriathlon.nl en je kunt meepraten.

Namens het bestuur, Gerard Terwisscha van Scheltinga, voorzitter.

Seizoensafsluiting 2023

Seizoensafsluiting 2023

Zaterdag 18 november is het zover; de seizoensafsluiting! We gaan samen eten bij het Strandpaviljoen aan de Meerweg (nummer 209). De inloop is vanaf 18:00. Wil je graag je partner meenemen? Dat kan! Wat betreft de financiën, de club vraagt een eigen bijdrage van 10 EUR aan leden en partners betalen 20 EUR. Bij het eten zitten 2 consumpties inbegrepen.

Je kunt je vanaf nu inschrijven, de inschrijving sluit op 12 november om 23:59. Tot de 18e!

Volle maan zwemtocht

Volle maan zwemtocht

Over iets meer dan een maand is het zover: de tweede editie van de Vollemaan-zwemtocht. De tocht vindt plaats op donderdagavond 28 september, je zwemt in het Reitdiep met dit jaar als finishplek Bax. Je kunt kiezen uit 2 afstanden (3,8 of 2 km), schrijf je snel hier in! Je kunt je ook opgeven als vrijwilliger, we zijn op zoek naar ongeveer 4 suppers/kanoers. Mocht je een sup/ kano ter beschikking hebben, laat het even weten in een bericht aan de accie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). 

Ter aanvulling nog wat info over de zwemtocht:

  • Start bij Dorkwerd (lange afstand) of bij de Zernikebrug (korte afstand)
  • Zelf vervoer naar de start regelen
  • Zorg voor verlichting in je boei. 
  • Deelnemers krijgen voor de tocht nog info per mail. 
zwem2mijl 2023

zwem2mijl 2023

De Zwem2mijl vindt dit jaar plaats op zondag 10 september en de inschrijving loopt lekker. Ga dus naar https://2mijl.nl/inschrijven en meld je aan! Maar uiteraard hebben we ook vrijwilligers nodig. Heb je zin om te helpen bij start of finish, mail ons dan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

CK Triathlon 2023

CK Triathlon 2023

Het seizoen begint langzamerhand echt te lopen, de teamcompetities zijn weer begonnen en er zijn alweer regelmatig GVAV'ers in de verschillende wedstrijden te vinden. Op woensdagavond 14 juni 2023 is er dé mogelijkheid om je te meten aan je clubgenoten, dan is het clubkampioenschap triathlon in Garnwerd.

Kindertriathlon clinic

Kindertriathlon clinic

Ook dit jaar organiseert GVAV Rapiditas Triathlon weer een kindertriathlon én een kindertriathlon clinic. Clinic kindertriathlon. Met een grote glimlach op het gezicht gingen de jongens en meisjes na afloop van de kindertriathlon clinic weer naar huis.

Foto's CK RBR 2023

Foto's CK RBR 2023

Nog even genieten van het club kampioenschap RBR van afgelopen woensdag? Dat kan! de foto's staan online. Wil je ook nog eens herinneringen ophalen aan de Cross duathlon in Norg? Ook dat kan! er staan nog niet eerder vertoonde foto's online.